Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 374 kJ / 2 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,72 g |
Tuky | 82,01 g |
Vláknina | 22,52 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 372,66 g |
Postup přípravy
Těstoviny podáváme jako sytý hlavní chod.
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Moje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 18 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 21 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
paprika1000 před 50 minutami
Himaláje buchta
Amalka7 před 8 hodinami
Domácí lučina
hanazadrazilova před 9 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
poirotka před 10 hodinami
Šopský salát
radekfiala před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 12 hodinami
Dopékané řízky
jakub@V před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 12 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 12 hodinami
Koprová omáčka
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny,
zapečené penne,
zapečené testoviny v remosce,
těstoviny penne,
penne těstoviny recepty,
penne těstoviny recept,
testoviny pene,
recepty na penne těstoviny,
zapekane testoviny v remosce,
těstoviny v remosce,
penne,
pene těstoviny,
zapečené těstoviny recept,
zapečený testoviny,
penne těstoviny,
recept na těstoviny penne,
testoviny zapecene,
zapečene testoviny,
zapečene penne testoviny s uzenym a se špenatem,
penne zapečené
Suroviny:
těstoviny penne,
rajče,
parmazán,
sýr chedar,
česnek,
mléko,
bobkový list,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
ořech muškátový,
bazalka čerstvá,
pažitka,
petržel,
pepř mletý
Komentáře (4)
Papkáme i očima,tak bych volila spíše foto naservírovaného pokrmu.Ale jasně,je to o receptech, ne jen o fotkách. Ale víš jak