Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 44 473 kJ / 10 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,10 g |
| Tuky | 696,40 g |
| Vláknina | 62,00 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 925,39 g |
Postup přípravy
Krok 1: 12 bielkov vyslahame s cukrom do tuheho snehu.
Krok 2: Pridame mlete orechy a kakao. Opatrne zamiesame.
Krok 3: Masu rozdelime na tri casti a na vymastenom a vysypanom plechu upecieme tri platy.
Krok 4: Do smotany pridame cukor s kakaom a nechame zovriet. Nechame dokonale vychladnut.
Krok 5: Maslo vymiesame do penista a po trochach primiesavame uvareny krem. Vyslahame.
Krok 6: Na kastrolik s vriacou, resp. horucou vodou polozim misku kde sa pomaly rozpusta Cera s varovou cokoladou.
Krok 7: Upecene platy naplnim kremom.
Krok 8: Povrch polejem cokoladou. Po zatuhnuti cokolady, robim este cikcaky s frkancov cokolady.
Zveřejněno 11. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bohemka plnená parížskym krémom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRgr
Moje poznámka
Bohemka plnená parížskym krémom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRgr
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 15 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 19 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta po uhersku
Vosats před 8 minutami
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 8 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 10 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 11 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 11 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 12 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 12 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 14 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 15 hodinami
Tématické fráze:
grilazove trubicky,
dort bohemka,
bohemka dort,
koláč bohemka,
parizsky zakusok,
výrobní postup dortů,
řezy bohemka,
žilinské řezy,
plněné laskonky recept,
parizsky krem,
parizskykrem,
bohémka koláč,
pařížsky dort,
bohemky rezy,
krémové zákusky,
zákusok s parížskou šľahačkou,
bohemky kolac,
falošný parížsky krém,
moučník bohémky,
moučniky od slovenské mamičky
Suroviny:
bílek,
cukr,
ořechy mleté,
kakao,
smetana,
cukr krystal,
kakao,
máslo,
čokoláda,
tuk
Komentáře (10)
teraz je ten udaj o masle spravny? uz som poveril sestru pecenim ;))
. a teraz sa chcem naucit zakusok, ktory sa vola falosna bohemka a je plnena vynikajucim zltkovym kremom....neskutocne dobre a farebne zaujimave.
vdaka zan!
jan
BTW mam pocit ze v tej "mojej" vyrobni(cukraren eva v juniore) idu do cesta lieskovce.