Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 826 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,63 g |
Tuky | 22,49 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 495,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brádeláky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xxR
Moje poznámka
Brádeláky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xxR
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 14 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 9 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 10 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 10 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 12 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 14 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 15 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 15 hodinami
Tématické fráze:
betonaky,
knedliky betonaky,
betonaky recept,
tatínkovi recepty,
recep na tvarohove knedliky z hrube mouky,
recep na bramborové knedlíky,
recep na kynute knedle,
domácí siroke nudle hrnickovy recept,
bramborove betonaky,
sma%c5%been%c3%a9+cibulov%c3%a9+krou%c5%beky,
bramborove knedliky betoňaky,
tatínkovi knedliky,
recept na betonaky,
recep na bramborový knedlík,
recep na knedlik,
kynutý knedlík recep,
recepty mého tatínka,
recep na knedlíky,
knedlík se syrových brambor, betonaky,
knedliky bradelaky
Suroviny:
vejce,
sůl,
mléko,
rohlík,
mouka hrubá
Komentáře (14)
MAGDALENA: Určitě. Možná, že lepší fotka bude u mého receptu "Kuřátko na paprice."
rihana: Popravdě název "betoňáky" tu použil někdo jiný. Můj název je "Brádeláky" a je i připsáno proč.
Marie64: Vůbec mi nepřipadají oslizlé, ale to už je věc názoru. Na fotografii jsou zachyceni krátce po dovaření, proto jsou ještě vlhké.
Je to zajímavé - budu muset vyzkoušet
http://www.toprecepty.cz/recept/11080-knedliky-hou...