Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 325 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,10 g |
Tuky | 31,70 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 203,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlové brambory v pečicím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKYE
Moje poznámka
Sádlové brambory v pečicím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKYE
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
brambory v sacku,
brambory pečené v sáčku,
pečené brambory v sačku,
recepty sádlové,
brambory v sáčku na pečení,
sáček na pečení brambor,
sáček na brambory,
sádlove hranolky,
maso pečené v sáčku na pečení,
sáček na pečení brambory,
sáčky na brambory,
maso v pecicim sacku,
recepty v pecicim sacku,
recepty pečící sáčky,
sáčky na pečení recepty,
sadlove doba peceni,
ražniči v pečícím sáčku,
doba pečení v sáčku,
pečící sácek recept,
peceni brambori v sacku
Suroviny:
brambory rané,
kmín celý,
sádlo,
sůl,
čerstvé bylinky,
sáček pro pečení v troubě
Komentáře (17)