Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory se zelím a slaninou pečené v sáčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

15. 2. 2016 17:14

Suroviny

Porce: 3 - 4

Nutriční hodnoty

Energie2 719 kJ / 650 kcal
Bílkoviny20,98 g
Tuky1,77 g
Vláknina28,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,04 g
Sůl10,00 g
Sacharidy123,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sádlo si určete podle slaniny, já jsem měla hodně libovou, tak jsem dala plnou lžíci. Je to v celku rychlé jídlo bez nádobí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jaromira18

7. 10. 2020 10:27

:yes:Musím vyzkoušet, moc se mi to líbí.:-K

mika59

18. 4. 2016 18:13

popoluska340: ;-):-K Díky:-Ki za pěknou fotku;-)

popoluska340

18. 4. 2016 17:45

Dneska som opet robila tuto dobrotu.Je to dobre,rychle,a mne to velmi chuti.Len skoda,ze manzel taketo nechce jest.On mal jaternicku+ krvavnicku s kyslou kapustou a chlebik.

Kamila S.

30. 3. 2016 10:33

Výborné :yes:

mika59

16. 2. 2016 17:01

Svetlana: Je třeba to vyzkoušet, jídlo zůstane šťavnaté, hlavně maso a nemusí se podlévat. A konečně, sáček vyhodíte a pekáč se nemusí umývat. Je to bez nádobí. Takhle se už peklo před třiceti lety.

Svetlana

16. 2. 2016 16:49

...možná se zeptám hloupě, ale jaký je rozdíl mezi brambory pečenými v sáčku a brambory pečenými v pekáčku v troubě?...

Michaela Medkova

16. 2. 2016 12:56

Rychlé, jednoduché a chutné jídlo:yes:;-)

popoluska340

16. 2. 2016 12:27

Taketo receptiky milujem,sacok mam doma,este som v nom nepiekla,zajtra ukuchtim.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Petra

16. 2. 2016 11:35

Jo, sáček na pečení je fajn, akorát v něm nedělám dírky

mysulka

16. 2. 2016 10:46

:-p V sáčku občas dělávám, přidat zelí mě ještě nenapadlo:yes::-K

Hanis

16. 2. 2016 09:11

Mňam, všechno co mám ráda v jednom :-), určitě vyzkouším :-K

mika59

15. 2. 2016 23:37

Andrejko děkuji za záskok :-K

1974andrea

15. 2. 2016 21:58

Lump01:Ano, prodávají se pečící sáčky různých velikostí ;-)

Lump01

15. 2. 2016 20:47

Zajímavé,asi se zeptám hloupě,jaký sáček?Je nějaký na pečení?Děkuji za odpověď.

dixinka

15. 2. 2016 19:11

brambory se zelím,se zelím kyselým...,to si zítra dáme a přidáme tam salám

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené brambory se zelím brambory se zelím brambory se zelím a slaninou brambory pečené v sacku bramboráky se zelím pečené v troubě brambory pečené se zelim pečené brambory se zelím a slaninou sáček na brambory ppecene brambory se zelím sáčky na pečení recept brambory pečené brambory v troubě se zelím pečený bramborák se zelí pečené brambory ze zelím bramborák pečený v troubě se zelím brambory se slaninou a zelim smažené brambory zeli pečené bramboráky se zelím pecene brambory se zelim slaninou recept pečené zelí se slaninou zelí na se slaninou

Suroviny: brambory, zelí kysané, slanina anglická, cibule, sádlo, kmín celý, sůl, pepř, koření oregáno, paprika sušená sladká,

TopRecepty.cz

Brambory se zelím a slaninou pečené v sáčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jxqy