Rybízová marmeláda do 10 minut
Oblíbená rybízová marmeláda je správně tuhá, kyselkavá a výborná nejen na chléb s máslem. Nejlepší je k promazání vánočního lineckého pečiva, které svou pikantní chutí příjemně oživí. Podle tohoto receptu je uvařená do 10 minut!
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 531 kJ / 1 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 450,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeláda do 10 minut
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oly
Moje poznámka
Rybízová marmeláda do 10 minut
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oly
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 7 minutami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 3 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
rybízová marmeláda,
co delat kdyz neztuhne marmelada,
rychlá rybízová marmeláda,
když neztuhne marmeláda,
rybízová marmeláda s gelfixem,
rybízový džem,
rybízová mar,
mlýnek na marmeládu,
rychlá marmeláda,
odšťavňovací mlýnek na rybíz,
rybizova marmelada recept,
rychlá marmeláda z rybízu,
rychlá rybízová šťáva,
výborná rybízová marmeláda,
co dělat když marmeláda neztuhne,
mlýnek na rybíz,
domácí rybízová marmeláda,
rybizova marmelada se skorici,
vaření rybízové marmelády,
rybizova marmelada video
Suroviny:
rybíz červený,
cukr krystal
Komentáře (35)
Přikládám odkaz na článek,co dělat,když marmeláda netuhne
Jak správně zavařit džem a co dělat, když netuhne: Fungují tyhle triky našich babiček
7popelka7:Jak píše tejaja,chybu jsi nikde neudělala.Po vychladnutí bude marmeláda hezky tuhá.Chuťově je opravdu dobrá a já ti děkuji za vyzkoušení
ale na talířku zbytek na ochutnání - je VYNIKAJÍCÍ a posílám
A presne takt robila džem moja tchýné...rec. mám zapísaný.
Jen jsem si neuvědomila,že když mám větší dávku šťávy,tak také musím přidat o jednu"dávku"minut při vaření navíc
Takže jsem vše druhý den vařila s přidáním kyseliny citronové znova a velice jsem si oddychla,když marmeláda ve sklenicích po půlhodině začala houstnout
Až jsem měla všechno hotové,musela jsem to zapít cca 400ml sladkokyselé okurkové vody a na marmeládu se nejspíš podívám až při slepování lineckého cukroví
Valentyna238:Marmeláda je jistě krásně voňavoučká
Všem děkuji za komentíky i hodnocení
Já už jsem z Topreceptů dělala dva druhy rybízové marmelády,všechny jsou fajn,ale tady tahle je opravdu"blesková"
Všem děkuji