Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízová marmeláda a šťáva z pěny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

10. 2. 2014 21:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 735 kJ / 4 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 000,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

kuklová marie

21. 7. 2015 16:24

přesně tak to dělám bez chemie a marmeláda super a skleničky otočím dnem vzhůru, druhý den je marmoška tuhá

tejaja

29. 6. 2014 08:56

Libor: Robím ríbezľový lekvár podľa tohto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/2007-rybizova-marm... už desaťročia a bez akýchkoľvek problémov. Vydrží v pohode, kým ho neskonzumujete.;-)

Libor

28. 6. 2014 20:24

Je pravda že do rybízu, je zbytečné přidávat želírující prostředky. Zkoušel jsem dnes recept 1kg rybízové štávy 60 dlg cukru. Pro ty co nemají odšťavñovač. Rybíz mírně podlít vodou a chvilinku povařit. Pak propasírovat přes jemné sítko. Rybízovou šťávu mírně povařit 10 minut potom přidat cukr, a 10 minut povařit. Provést želírující zkoušku. Pozor ztuhnutí marmelády proběhne až druhý den. Tento recept jsem převzal z webu a měl jsem z toho trochu strach, ale povedlo se a bez chemie.

tejaja

11. 2. 2014 08:37

Do ríbezlí dávať želfix je zbytočné, ríbezle obsahujú vysoké percento pektínu, nádherne zahustnú aj bez neho.
Lekváre nikdy nesterilizujem, otočím hore dnom a je to. ;-) ;-)

varilamyskakasicku

10. 2. 2014 23:25

:-p:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: rybízová šťáva bez vaření rybízová šťáva vařená pena na marmeládě džem z rybízové šťávy pěna z marmelády pěna v marmeládě rybízová šťáva bez cukru jak propasírovat rybíz rybízová šťáva rybízová marmeláda rybízový džem ze šťávy vařená rybízová šťáva rybízová šťáva bez chemie marmeláda ze šťávy z červeného rybízu rybízová marmeláda bez cukru rybízová pěna rybízové štávy šťáva z rybízu rybízová marmeláda bez vaření rybizová štava lisovaná

Suroviny: rybíz červený, cukr krystal, gelfix

TopRecepty.cz

Rybízová marmeláda a šťáva z pěny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GxkJ