Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 126 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 139,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 7,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Moje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 10 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 1 hodinou
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 3 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 3 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 3 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 3 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 3 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 3 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 3 hodinami
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 3 hodinami
Tématické fráze:
kachna na červeném víně,
kachní prsa úprava,
úprava kachních prsou,
kachní prsa v troubě,
jak pect kachni prsa,
kachní prsa,
kachní prsa - úprava,
jak dlouho pect kachni prsa,
kachni prsa recept,
vynikající kachní prsa,
vaříme kachní prsa,
kachní prsa příloha,
úprava kachního masa,
úprava kachního prsa,
kacni prsa,
uprava kačeních prsou,
kacni prsa na víně,
uprava kachni prsa,
steak z kachních prsou,
kachni prsa s omackou z cerveneho vina
Suroviny:
prsa kachní,
slanina,
víno červené,
sůl,
pepř čtyř barev,
máslo,
bylinky,
olej
Komentáře (17)
Za recept ti dávám 2.boda