Postup přípravy
Krok 1: Žlázy namočíme přes noc do mléka.
Krok 2: Pak nakrájíme na silnější plátky, ty posolíme, popř. potřeme česnekem a obalíme v klasickém trojobalu.
Krok 3: Smažíme na sádle a podáváme s bramborem.
Zveřejněno 21. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
Moje poznámka
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Petule123 před 15 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 49 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 1 hodinou
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 1 hodinou
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 2 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
biči žlázy,
byčí kule,
býčí žlázy cena,
býčí koule,
bejci koule,
bíčí žlázy recept,
recept na býčí koule,
byčí koule recept,
recepty býčí koule,
bici zlazi,
recept na bičí žlázy,
býči žlazy-recept,
recept bíčí žlázy,
byci koule recepty,
recept býčí koule,
bejčí koule recept,
uprava býčích koulí,
vocílka řeznictví,
řízky,
řeznictví vocílka
Suroviny:
býčí žláza,
mouka,
vejce,
strouhanka,
pivo světlé,
sůl,
česnek
Komentáře (44)
Ale
tedy představa 5kg-balení bejčích reproduků ve mě budí děs a hrůzu, dneska ani asi neusnu