Postup přípravy
Krok 1: Vydlabeme vnitřek žampionů. Zbytek můžete použít do číny apod.
Krok 2: Žampiony po okraj naplníme sýrem Niva.
Krok 3: Rozložíme na plech s pečícím papírem a dáme na pár minut (max. 15) péct do předem předehřáté trouby na 18O°C.
Krok 4: Počítejte s tím, že se žampiony dost zmenší a při pečení pustí šťávu.
Zveřejněno 6. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXNR
Moje poznámka
Žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXNR
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 36 minutami
Plněné papriky
Rebeca před 37 minutami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 1 hodinou
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 1 hodinou
Koprová omáčka
Elis_131 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 2 hodinami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 3 hodinami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 3 hodinami
Cuketové brownies
verisek08 před 5 hodinami
Tématické fráze:
žampiony chutovka,
žampionové chuťovky,
žampionová chutovka,
zampionova čína recept,
žampiony chuťovky,
chuťovky z žampionů,
žampionová chuťovky,
chuťovky se žampióny
Komentáře (4)