Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 439 kJ / 1 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,25 g |
Tuky | 48,00 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 119,50 g |
Postup přípravy
Podáváme horké na zeleninovém salátu.
Zveřejněno 8. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnjN
Moje poznámka
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnjN
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 55 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 58 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
mini mozzarella,
mini mozarela,
recept na mozzarellu,
obalena mozzarella,
obalená mozarela,
mozzarelky v těstíčku,
obalená mocarela,
recepty z mozzarelly,
minimozarela hodnoty,
obalené mozarelky,
mozzarella mini,
mini motzarela,
recepty mini mozzarella,
mozzarella v listovem testicku,
mozarela male kulicky,
mozarella v testicku,
mini. mozarela,
mozarela v bylinkovém těstíčku,
recepty na mozzarellu,
mini mozzarella recepty
Suroviny:
sýr mini mozzarella,
šafrán,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)
Dančo, jestli chceš vyzkoušet, tak je dobré obalené sýry dát na půl hodinky před smažením do ledničky. Pak by neměly praskat - jako mně, trochu jsem to uspěchala.
(Vlastně vždyť můžu, mozzarella čeká v lednici a ostatní suroviny mám taky...že by???