Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 0,38 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pečených krůtích krků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ95
Moje poznámka
Polévka z pečených krůtích krků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ95
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 15 minutami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 1 hodinou
Výborný banana bread
formankovaadel před 3 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 3 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 3 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 4 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 4 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
poirotka před 5 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
knihomolka před 5 hodinami
Tématické fráze:
kruti krk,
krůtí krk recepty,
polévka z krůtího krku,
krůtí polévka,
polévka z krků,
krůti krk recept,
krůtí polévka recept,
pečený krutí krk,
krútí krk polévka,
krůtí vývar,
vývar z krůtího krku,
krútí,
krůtí krk-recepty,
polevka z pecenych kosti,
recept na krůtí krk,
kruti polivka,
krůtí vývar recept,
pečená polévka,
vařený krůtí krk,
krůtí krk pečený
Suroviny:
krky krůtí,
vývar zeleninový,
kedlubna,
mrkev,
tuk,
nudle vlasové,
bobkový list,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
Až budu dělat příště, tak to zkusím před tím opéct a dám vědět.
Výbušná - do zeleninového vývaru.