Krůtí vývar s drožďovo-játrovými knedlíčky

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Doba přípravy: 1 hod. 5 porcí Polévky 4 názory

Suroviny

krůtí droby
krůtí játra
kořenová zelenina
droždí
vejce
sůl
pepř
strouhanka
cibule
česnek
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Droby uvaříme (já v papiňáku), zeleninu uvaříme zvlášť. Vývar zcedíme, přidáme nakrájenou zeleninu a obrané maso.

  2. Knedlíčky: Droždí rozpustíme na podušené cibuli, necháme vychladnout, potom přidáme rozemletá nebo rozmixovaná játra, vejce, rozetřený česnek, pepř a strouhanky tolik, aby šly dělat knedlíčky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Krůtí vývar s drožďovo-játrovými knedlíčky

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Jikotka: Jiřinko, tie tvoje knedlíčky do polievky nemajú chybu. :yes: Vždy som robila buď pečeňové alebo drožďové, z oboch surovín spolu som ešte nerobila. Je to výborná kombinácia. Ďakujem za recept. ;-):-*

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    jiřinko - skvělý nápad :yes::-p

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Jiřinko,:yes::yes: +

    Odpovědět

  • maris maris

    Jiřinko, dobrý nápad zkombinovat droždí s játry:yes: je to +:-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vývar knedlíčky z krůtích jater vývar z krůtích kostí krůtí droby játrové knedlíčky z krůtích jater silný krutí vývar polévka z krůtích drobů krutý jatra polévka z krůtích jater krutí polevka z drobu krůtí polévka s játrovými knedlíčky kruti jatra knedlicky do polevky vývar z krůtích drobů krůtí polévka s knedlíčky polévka krůtí droby polévka z krůty a z kapusty a játrovými knedlicky krůtí játra na knedlíky knedlicky z krutich jater do polevky kruti jatra do polévky krutý játra knedličky do polévky