Suroviny
Porce: 3-6(záleží na tom,kolik na talíř naložíme masa)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 4,50 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kg3x
Moje poznámka
Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kg3x
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 4 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 4 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 1 hodinou
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 3 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 5 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 6 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 7 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek,
maso naložené v kefíru,
nalozene maso v kefiru,
kefírová marináda,
vepřové plátky v marinádě,
maso adžika,
vepřové adžika,
maso v kefíru,
adžika vepřove,
vepřové plátky naložené v marinádě,
vepřový plátek naložený,
vepřové maso na kefiru,
jde nalozit veprove maso do kefiru,
kořeni adžika recepty,
adzika reny,
marináda s majoránkou,
smažený kapr naložený v cibulové marinádě,
jak naložit maso do kefíru,
recepty z kefíru s vepřovým masem,
přírodní plátek v v marinádě
Suroviny:
plec vepřová,
koření adžika,
kefír,
mouka hladká,
olej,
sůl,
cibulové kroužky
Komentáře (22)
marcik:Budu ráda,když vyzkoušíš
spagetka:Špagetko, já do kefíru nakládám i kapra
yanull:Janinko,když maso lehce opepříš a posypeš obyčejnou sušenou majoránkou a necháš přes noc v kefíru,tak si také pochutnáš
jarda Kadic:Jaroušku,do mléka jsem kdysi také sem tam maso naložila,ale v tom kefíru je takové no,ani né pikantnější,ale maso mi příjde více křehčí,než v tom mléce