Postup přípravy
Krok 1: Jednotlivé porce osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí, posypeme provensálským kořením a každou zvlášť obalíme plátkem slaniny.
Krok 2: Vložíme do pekáče s troškou oleje, nakrájenými cibulkami, podlijeme vínem a zakryté pečeme při 180°C.
Krok 3: Když je maso téměř měkké, odklopíme a dopečeme dozlatova. Vypečenou šťávu zjemníme kouskem másla. Podáváme s brambory s pažitkou a fazolkami s česnekem.
Zveřejněno 13. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
Moje poznámka
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
Nejnovější recepty
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 6 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 8 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 8 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 10 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 11 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 12 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 12 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče kralík,
porcování králíka,
recept na králíka,
jak porcovat králíka,
jak dlouho pečeme králíka,
králík recepty,
jak naporcovat králíka,
jak se porcuje králík,
králičí hřbet recept,
jak se dlouho peče králík,
jak se peče králík,
recepty z králíka,
králík skvělé recepty,
králík po provensálsku,
králík porcování,
králičí hřbet,
recepty králík,
králík recept,
jak dlouho pect kralika,
kralik z provance
Suroviny:
králík,
hořčice,
koření provensálské,
víno bílé,
slanina,
cibulka jarní,
sůl,
pepř bílý,
olej olivový,
máslo
Komentáře (36)