Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu. Pridáme narezané podpňovky, osolíme, okoreníme, krátko opražíme. Podlejeme vodou a dusíme cca 15 minút.
Krok 2: Potom pridáme na kolieska narezanú zeleninu, na kocky narezané zemiaky, dolejeme vodou na potrebné množstvo a varíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Podľa chuti dosolíme a dokoreníme. Do hotovej polievky môžeme nasypať nadrobno narezanú vňať.
Zveřejněno 18. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpzB
Moje poznámka
Zeleninová polévka s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpzB
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 2 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 2 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 37 minutami
Zeleninová polévka s kapáním
Maestra před 1 hodinou
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 2 hodinami
Makronky
zelenapampeliska před 2 hodinami
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 3 hodinami
Ovocné řezy s drobenkou
Babuna2 před 3 hodinami
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 7 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 8 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 8 hodinami
Tématické fráze:
polévka s váslavkami,
polévka z vaclavek,
hribkova polevka s kapanim,
zeleninova polevka z vaclavek,
hříbková polévka,
bramborova polevka z vaclavkami,
bramborova polevka s vaclavkami,
polévka hříbková se zeleninou,
zeleninova polevka s vaclavkou
Suroviny:
olej,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (3)