Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu. Pridáme narezané podpňovky, osolíme, okoreníme, krátko opražíme. Podlejeme vodou a dusíme cca 15 minút.
Krok 2: Potom pridáme na kolieska narezanú zeleninu, na kocky narezané zemiaky, dolejeme vodou na potrebné množstvo a varíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Podľa chuti dosolíme a dokoreníme. Do hotovej polievky môžeme nasypať nadrobno narezanú vňať.
Zveřejněno 18. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpzB
Moje poznámka
Zeleninová polévka s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpzB
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Zapečené plátky patizonu
Přidáno 17. 8. 2025 15:15:19
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno 17. 8. 2025 15:06:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 2 minutami
Domácí kečup
MarketaBod před 12 minutami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 38 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 2 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 2 hodinami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 2 hodinami
Tématické fráze:
polévka s váslavkami,
polévka z vaclavek,
hribkova polevka s kapanim,
zeleninova polevka z vaclavek,
hříbková polévka,
bramborova polevka z vaclavkami,
bramborova polevka s vaclavkami,
polévka hříbková se zeleninou,
zeleninova polevka s vaclavkou
Suroviny:
olej,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (3)