Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 942 kJ / 3 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,50 g |
Tuky | 118,13 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 5,11 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 471,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pyrenejský cibulový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7mw
Moje poznámka
Pyrenejský cibulový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7mw
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 6 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 8 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 9 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 10 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 11 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 13 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 13 hodinami
Tématické fráze:
cibulový chléb,
cibulový chleb recept,
pečící forma na chléb,
italský cibulový chléb,
cibulový páj,
cibulový chleba,
chléb cibulový,
recept na cibulový chléb,
bramborový chléb s cibulí,
pečící formy na chleba,
pečící forma na chleba,
pečící formy na chléb,
chleba cibulový,
domácí cibulový chléb,
cibulový chléb domácí pekárna,
cibulový chléb,
cibulovýpáj,
páj cibulový,
cibulová hleba,
cibulový chléb remoska
Suroviny:
droždí sušené,
voda,
sýr tavený,
cukr,
sůl,
mouka,
máslo,
polévka cibulová instantní
Komentáře (9)
Bolo by vhodné uviesť autora.
http://www.dama.cz/vareni/recept.php?d=5227