Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 174,29 g | 
| Tuky | 34,77 g | 
| Vláknina | 8,88 g | 
| Cholesterol | 320 mg | 
| Sodík | 622 mg | 
| Sůl | 1,25 g | 
| Sacharidy | 86,42 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Moje poznámka
					
				
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							maso na safranu, 
						
						
							vepřove na safranu, 
						
						
							vepřová pečeně, 
						
						
							vepřové maso šafrán recept, 
						
						
							vepřová pečeně s bramborovou kaší, 
						
						
							safran, 
						
						
							vepřové maso na šafránu, 
						
						
							maso veprove se safranem, 
						
						
							jak používat šafrán, 
						
						
							safran recepty, 
						
						
							vepřová pečeně recept, 
						
						
							chuť šafránu, 
						
						
							vepřová pečeně recepty, 
						
						
							šafrán recept, 
						
						
							recepty s pouzitim safranu, 
						
						
							vepřová pečeně s s bramborovou kaší, 
						
						
							veprova pecene na šafranu, 
						
						
							maso na šafrán, 
						
						
							na co používat šafrán, 
						
						
							veprove maso safran
						
					
						Suroviny:
						
							kýta vepřová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							citron, 
						
						
							vývar, 
						
						
							med, 
						
						
							šafránové blizny, 
						
						
							hořčice hrubozrnná, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							tuk
						
					
	
			
	
Komentáře (24)
Kdysi jsem také občas používala šafrán,ale též jsem nevěděla o namáčení-děkuji za info
Ale když v posledních letech vidím tu cenu za malinkou krabičku s pár sušenými pestíky
zizala, Jitkas, 1974andrea: holky, díky za povídání o šafránu, pestíčky namáčím vždycky, ale prášek jsem používala přímo, teď už budu namáčet i ten