Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 896 kJ / 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,10 g |
Tuky | 22,84 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11,84 g |
Sůl | 29,50 g |
Sacharidy | 48,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové česnekově nakládané koleno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBGy
Moje poznámka
Vepřové česnekově nakládané koleno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBGy
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Domácí pletýnky
Zinzi před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 1 hodinou
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 14 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak upéct vepřové koleno,
nakládané koleno,
naložené vepřové koleno,
jak správně upéct koleno,
naložené koleno,
jak spra ne upect vepřové koleno,
jak správně upéct vepřové koleno,
nakládané pečené vepřové koleno,
jak správně upéct vepřovou krkovici,
jak upéct koleno,
nakládané v.koleno,
jak dobře upéct koleno,
nakládaná kolena,
vepř koleno,
naložené vepř.koleno,
jak dobře upéct vepřové koleno,
jaj upect vepřove koleno,
nakládané pečené koleno,
nalkládné vepřové koleno,
pečené vepřové koleno nakladane
Suroviny:
koleno vepřové,
česnek,
cibule,
olej,
kmín celý,
sůl,
vegeta
Komentáře (10)
Grilovala jsem pomalu na každé straně asi cca 15 minutek. Měla jsem velké koleno takže té soli bylo trošku málo,ale to nevadilo.
Cibule byly tři veliké a bylo to moc. Koleno bylo od ní sladké !!!
Kdo má rád sladší doporučuji,kdo ne, určitě stačí jedna malá cibule - jenom pro chuť! Možná jsem měla zase tu proklatě sladkou cibuli z Němec já nevím,ale už se mi jednou podařil uvařit i sladký guláš! Ihned po upečení jsem chutnala - dobré.Pak jsem to nechala 3 hodinky uležet - skvělé !Mňam! Ta cibule ,ta sladkost se částečně stratila. Určitě jsem nepekla naposled,ale tolik cibule už nedám.Přidám radši česnek!
Pak písni, jak to dopadlo a klidně přidej i foto.
U nás jsou velmi populární tyto zdravé recepty!!!