Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 402 kJ / 2 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,10 g |
Tuky | 70,95 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 389,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pečky v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Těsto. Pak těsto znovu propracujeme a vytvoříme bagety (nebo rohlíky), které před vložením do trouby znovu necháme nakynout.
Krok 2: Potřeme vejcem, popř. posypeme semínky a lehce několikrát nařízneme. Upečeme ve vyhřáté troubě.
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkM5
Moje poznámka
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkM5
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 3 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 5 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 5 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 6 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 6 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 6 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 7 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 7 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 7 hodinami
Červená řepa
radbastim před 9 hodinami
Tématické fráze:
plech na bagety,
bageta recept,
bagety recept,
dresing na bagetu,
dalamánky recept,
dresing do bagety,
dalamánkové těsto,
tvarování baget,
dresing do baget,
recept na bagety,
dresing do baget recept,
recept na bagetu,
bagetový dresink,
bagetový dresing,
dobrá bageta,
dobrá bageta,
dalamánek,
bagety recepty,
těsto na bagety,
recept na dobre bagety
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
olej,
sůl,
bramborák v prášku,
kmín drcený,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (47)