Bramboráky ze suchého chleba
Velmi úsporný recept na smažené placky ala bramborák. Připravíte je ze zbylého dobře usušeného chleba. Spotřebujete tak zbytky jinak, než je obvyklé. Jídlo bude velmi syté a doplněno třeba miskou kysaného zelí pro odlehčení může být chutným obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky ze suchého chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5nk
Moje poznámka
Bramboráky ze suchého chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5nk
Nejnovější recepty
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 minutami
Linecké růžičky
Přidáno před 2 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 5 minutami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 29 minutami
Pracny
xx_nattali_xx před 30 minutami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 31 minutami
Perníčky
xx_nattali_xx před 31 minutami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 1 hodinou
Banánové brownies
Vladula92 před 2 hodinami
Tématické fráze:
chlebové placky ze starého chleba,
placky z chleba,
bramboráky recept,
bramboráky,
tn.cz - chlebové bramboráky,
placky ze starého chleba,
recepty ze starého chleba,
bramborové placky z chleba,
cmunda z chleba,
chlebové bramboráky,
co ze starého chleba,
bramborák,
bramboráčky z chleba,
recept na chlebové bramboráky,
starý chleba recepty,
jídla z chleba,
recept z chleba,
starý chléb recepty,
starý chleba,
recepty na bramboraky
Suroviny:
chléb,
vejce,
vegeta,
kmín celý,
majoránka,
pepř,
array,
cibule,
mouka hladká
Komentáře (150)
Akorát mizely hned z pánve (doslova, stáli tam s vidličkami a talířky a pak hodinu fňukali, že si popálili jazyk), takže jsem nestihla fotku. A přidala jsem i poněkud ztvrdlý eidam a zelí, aby toho bylo víc. Děkuji za poňouknutí a skvělý recept!