Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kaše (klasika)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX74
Moje poznámka
Bramborová kaše (klasika)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX74
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 20 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 40 minutami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 1 hodinou
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 1 hodinou
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 1 hodinou
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 1 hodinou
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 2 hodinami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 3 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat bramborovou kaši,
jaké brambory na kaši,
hedvábná bramborová kaše,
jak správně udělat bramborovou kaši,
hedvábná kaše,
bramborová kaše,
jak udělat dobrou bramborovou kaši,
dobrá bramborová kaše,
jaké brambory na bramborovou kaši,
hladká bramborová kaše,
hladká bramborová kaše,
bramborova kase navod,
návod na bramborovou kaši,
jaký druh brambor na kaši,
bramborova kase jake brambory,
odrudy brambor na kasi,
jak se správně dělá bramborová kaše,
bramborová kaše recept,
jenzeny.cz,
co udělat z bramborové kaše
Suroviny:
brambory,
voda,
mléko,
sůl,
máslo
Komentáře (22)
Majka8: myslím, že zizala: to tady krásně napsala (bez použití slovního základu "mix"), ale ujasněme si (resp. ujasněte si) zda šleháte či mixujete
***
Sranda (tragédie?) je, že ať jeden klikne kam chce, tak z 80% se brkaše MIXUJE!
Z. Pohlreichovi se musí ježit ffšechny vlasy
Opravdu brkaši mixujete?
Alexiss:Já to mám nastejno,někdy kaši nemůžu rozmixovat,pořád tam jsou hrudky,ale je fakt o tom jaké brambory koupím,vím,že je několik druhů A B C ale jak to není na pytlíku napsané,tak nevím
Rozhodně chybí upozornění, že mléko musí být horké, jinak kaše zešedne a není hladká. Kmín dávám do vaření brambor, ale to zas záleží na každého zvyku. Jinak dávám máslo ohřát s mlékem do mikrovlnky, takže mají stejnou teplotu a máslo je rozpuštěné. Někdy obarvím kurkumou, dám brokolici, cibuli, bylinky, cokoli.