Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,90 g |
| Tuky | 105,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 2,85 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Moje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Nejnovější recepty
Fazolová paštika
Přidáno před 5 minutami
Steaky z hovězí svíčkové podle Mirka Kaliny
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s divokým kořením
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na žampionech, cuketě, pórku a rajčatech.
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 33 minutami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 47 minutami
Kávový likér
daninako před 1 hodinou
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 1 hodinou
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 1 hodinou
Hrstková polévka
lunav1 před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
[email protected] před 3 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
arabam před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 11 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový mozek recept,
veprovy mozek,
vepřový mozek recepty,
dvojité vepřové maso,
jak udělat vepřovou kotletu aby nebyla sucha,
veprovy a mozek,
recept vepřový mozek,
dvojta veprova plec,
dvojité špízy recepty,
vepřovej mozku,
veprove mozky,
recept z veproveho mozku,
jak se peče ve dvojtém pekáči,
bůček rozmarýn, tymián, bazalka,
recepty na vepřový mozek,
rychle veprove kyta platky,
vepřového mozku,
recept vepřové bazalka s bramborovým knedlíkem,
rychle recepty z kyty
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček uzený,
víno bílé suché,
rozmarýn,
tymián,
bazalka čerstvá,
česnek,
mouka,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (11)