Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,20 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní sýr v kuřecí obálce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q2Q
Moje poznámka
Pivní sýr v kuřecí obálce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q2Q
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 10 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 7 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 7 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 8 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 10 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 11 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 12 hodinami
Tématické fráze:
babicovy dobroty 24.10.2009,
pivní sýr,
babicovy dobroty recepty 24.10.2009,
babicovy recepty 24.10.2009,
babicovy dobroty dnes 24.10.2009,
co se smradlavym s hermelínem,
sýr na opékání,
úprava pivního sýru,
tepelna+uprava+z+pivniho+syru,
jak vypada pivni syr,
jak upravit romadur,
jak upravit kuřecí zad.čtvrtky,
šlehaný pivní sýr,
pivni syry,
syr co tece,
babicovy dobroty brokolice sýrové omáčce,
co z pivniho syru,
výborný pivní sýr,
tepelná úprava romaduru,
úprava pivního sýra
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr pivní,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká
Komentáře (18)
Zítra mám v plánu udělat šlehané bifteky od druhé Janinky, vše mám nachystané, tak snad budu pohybuschopná...
Hezký večer a děkuji za poslané body
Tento recept jsem vždy dělala jen s hermelínem, pivní sýr byl dnes premiéra. Ale má to velmi kladný dopad na naši kuchyni - přestože mi sýr při opékání na několika místech vytekl, v kuchyni to cítit není a tudíž se přestávám bát tepelné úpravy romaduru, syrečků a jiných milovaných pochutinek.
Až mě přestanou bolet záda a budu mít čas a náladu, vyhledám si všechny "voňavé" recepty zde a poukládám k realizaci...
Díky za body!!