Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 807 kJ / 4 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,83 g |
Tuky | 266,76 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 359,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Moje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 28 minutami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 55 minutami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 hodinou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 2 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 4 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 4 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 5 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
pudinková náplň do rolády,
dobrá roláda,
dobrá piškotová roláda,
pudinková roláda,
dobre rolady,
jak srolovat roladu,
jahodová roláda podle karolíny,
jak srolovat piškotovou roládu,
sýrová roláda podle l.hrušky,
recept na dobrou roladu,
dobrá nápln do rolády,
dobra piškotové rolády,
náplně do rolády piškotové,
piškotové těsto,
dobrá roláda recept,
krem do rolad,
dobre roláda,
dobrá roláda recepty,
dobré piskotove rolády,
srolovat roládu
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
marmeláda,
máslo,
mléko,
pudinkový prášek,
rum,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Budeš rada, ak sa ti spoja konce cesta
No a potom to zopneš tými okvietkovanými špendlíkmi, aby sa ti to celé nerozpadlo - načo ináč by tam boli
Karolína, to neber ako výsmech, ale ako skúsenosti tých, čo si už niečo odpiekli.
Po dvoch-troch desaťročiach to už budeš vedieť posúdiť aj ty.
Inak na krém maslo s cukrom vždy šľahám, dovtedy, kým nie je cukor cítiť. Rozhodne si myslím, že rozmačkať maslo nestačí.