Suroviny
Porce: 2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený "netopýr" samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xoY
Moje poznámka
Pečený "netopýr" samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xoY
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 19 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásy se zelím
pavelcicha před 35 minutami
Salát s cottage
SenBri před 1 hodinou
Roládky na špejli
anicka1 před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 3 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 14 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 15 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
netopýr recept,
polevka z netopyra,
netopýři maso,
netopýr maso,
netopýr recepty,
uzený netopýr,
recept na netopýra,
kuchání králíka,
sušený netopýr,
polevka z netopira,
jídlo z netopýra,
srnci cemr,
příprava netopýra recept,
cemr z divocaka,
netopýr,
kuchyně srnčí cemr,
recept netopyr na vine,
jak udělat netopýra,
cemr z králíka,
polévka z netopýra foto
Suroviny:
hřbet králičí,
hříbky sušené,
kuskus,
cibule,
pepř mletý,
koření asie,
sůl,
semínka sezamová
Komentáře (22)
Těm "křídlům" se říká různě: boky, blány, kůže...
Znám králíkáře, kteří je vyhazují už při kuchání králíka.
Znám hospodyňky, které je dávají vařit společně s hlavou na polévku.
Myslím, že zabalení cemru do netopýřích křídel může tomu nejsuššímu masu z králíka jen prospět
RAGOUT DE ROUSSETTE SAUCE AU VIN
a pride vam krasny netopier
www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294144-d1498715-Reviews-L_Houstalet_Restaurant-Port_Vila_Efate.html