Suroviny
Porce: 2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený "netopýr" samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xoY
Moje poznámka
Pečený "netopýr" samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xoY
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 32 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 50 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 57 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 4 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
netopýr recept,
polevka z netopyra,
netopýři maso,
netopýr maso,
netopýr recepty,
uzený netopýr,
recept na netopýra,
kuchání králíka,
sušený netopýr,
polevka z netopira,
jídlo z netopýra,
srnci cemr,
příprava netopýra recept,
cemr z divocaka,
netopýr,
kuchyně srnčí cemr,
recept netopyr na vine,
jak udělat netopýra,
cemr z králíka,
polévka z netopýra foto
Suroviny:
hřbet králičí,
hříbky sušené,
kuskus,
cibule,
pepř mletý,
koření asie,
sůl,
semínka sezamová
Komentáře (22)
Těm "křídlům" se říká různě: boky, blány, kůže...
Znám králíkáře, kteří je vyhazují už při kuchání králíka.
Znám hospodyňky, které je dávají vařit společně s hlavou na polévku.
Myslím, že zabalení cemru do netopýřích křídel může tomu nejsuššímu masu z králíka jen prospět
RAGOUT DE ROUSSETTE SAUCE AU VIN
a pride vam krasny netopier
www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294144-d1498715-Reviews-L_Houstalet_Restaurant-Port_Vila_Efate.html