Eintopf samotáře Rermora

cekrops Kuchař: cekrops

Doba přípravy: 2 hod 8 porcí Polévky 1 názor

Suroviny

1 kg uzeného masa s kostí
kysané zelí
mrkev
celer
petržel
5 stroužků česneku
1 paprika
4 brambory
2 cibule
5 žampionů
hrst krup
hlíva ústřičná
bobkový list
nové koření
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme cibuli. Podlijeme trochou vody z vývaru a přidáme nakrájenou mrkev, papriku, celer, petržel, česnek. Chvilku podusíme.

  2. Mezitím obereme uzené maso, které následně spolu s houbami, bramborami, kořením a zelím přidáme do hrnce. Dolijeme vývarem a vaříme do změknutí brambor.

  3. Nakonec přidáme kroupy, které jsme uvařili zvlášť.

Poznámka

Koření dávám do nerezového "vajíčka" na čaj.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Eintopf samotáře Rermora

Tématické fráze: fazolovy eintopf rybí eintopf eintopf recepty na eintopf eintopf z žampionů vepřový pečený eintopf eintopf fazolovy