Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 057 kJ / 5 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,94 g |
| Tuky | 353,23 g |
| Vláknina | 17,25 g |
| Cholesterol | 2,71 g |
| Sodík | 803 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 409,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda s praženými oříšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMEz
Moje poznámka
Roláda s praženými oříšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMEz
Nejnovější recepty
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 46 minutami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 56 minutami
Datlové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 7 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 18 minutami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 37 minutami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 1 hodinou
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 2 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 2 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 3 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 3 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 4 hodinami
Tématické fráze:
bábovka s praženými ořechy,
pražení oříšků v cukru,
rolády oříškové,
rolada s oříšky,
pečení oříškové do rolády,
rolady s oříšků,
oříškové rolády,
krém s praženými lískovými oříšky recept,
recept na roladu z bilku a orisku,
jak se dělá -orechova rolada,
jak udelat oříšky v cukru,
roládu z oříšků,
cukrove orisky,
pražení oříšků do cukrovi,
ořechový krém s praženými oříšky,
moučník s praženyma ořechy
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
oříšky,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr,
oříšky,
vejce,
rum
Komentáře (16)