Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 814 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 74,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink v mikrovlnné troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Ol
Moje poznámka
Pudink v mikrovlnné troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Ol
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 12 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 14 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 19 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
zlataaak před 20 minutami
Játrová omáčka
Wenaneta před 31 minutami
Cuketové placičky
kimil před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 10 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 10 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 14 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 16 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 16 hodinami
Tématické fráze:
pudink v mikrovlnce,
puding v mikrovlnce,
pudink z mikrovlnky,
jak uvařit pudink v mikrovlnce,
vaření pudinku v mikrovlnce,
puding z mikrovlnky,
pudink vařený v mikrovlnce,
pudink,
pudink v mikrovlnce recept,
vaření pudinku,
puding bez vaření,
pudink vařený v v mikrovlnce,
jak vařit pudink,
puding vařený v mikrovlnce,
jak uvařit puding,
jak uvařit puding v mikrovlnce,
pudink bez vaření,
příprava pudinku,
pudink mikrovlnka,
puding mikrovlnka
Komentáře (25)
Nejdříve ohřát samotné mléko a když se začne vařit, tak přidat v trošce mléka rozmíchaný prášek s cukrem. Zamíchat venku (ihned houstne)
Sice je špinavý jeden hrneček navíc, odpadá ale průběžné míchání.
Dámy, pokud tohle měl být ten fikaný recept na přípravu pudinku v MW troubě, tak mne to dost silně zklamalo. Snad ještě musím poděkovat za odstrašení, které Jikotka doplnila k fotkám, které jsou jinak naprosto jako kdyby mi je fotila přes rameno. Ale tekhle ne!
To je strašně složitý! )-: Kdo má mít nervy věčně tahat, ať už s talířem nebo bez něj tu misku z MW a zase po zamíchání to tam vracet? A to nepočítám zavítrání a otvírání misky, pokud nechci mýt ještě ten dekl co je přes talíře, ale jen poklici té misky.
Klasika, nikdo mne nenaučil nikdy lepší, a dělám to tak od třinácti a se zklamáním zjišťuji, že nejefektivněji:
Mléko v takovéhle misce pět minut v 800 - 900 W MW. Prostě natvrdo, až se začne vařit klokotem. Když už to k tomu spěje, pustit včas plotnu na sklokeramice nebo rozpálit plotnu na plynu (to chce asi hned při vložení mléka do MW). Vroucí mléko vyndat a jak je přiklopené, taxním na kamna. Labužník pečlivě vyjme poslední náznaky mléka z toho řepkového něčeho - škraloupy. Dál klasicky vmíchat připravenou směsku, ono se to dál vaří na te rozpálené plotně hned, odstavit, nechat dobublat, OSLADIT, a
1. miska zůstává čistá,
2. netrávím u (škodlivých) mikrovln celý čas,
3. pudlik je jistě bez sraženého místa, které udělo takové ty velké kejdovité hrudky, protože hned od začátku míchám. A míchám ani ne minut.
FERTYK!
Fajn dezert, nestojím u plotny, nemyju hrnec, sníme to zrovna z těch skleniček. Mimochodem, takhle dělám i houskové hnedlíky.