Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 078 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,14 g |
Tuky | 69,26 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 5,35 g |
Sůl | 12,65 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Červené" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l0vJ
Moje poznámka
"Červené" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l0vJ
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
červene maso,
co je červené maso,
červené maso recept,
recept na červené maso,
recept červené maso,
červené maso recepty,
červené maso top recepty,
červený maso,
maso na červeno,
"červené maso",
maso na červeno recept,
co je to červené maso,
top recepty červené maso,
recepty červené maso,
recepty z červeného masa,
červené maso recept,
co to je červené maso,
maso červené,
červene na maso,
cervene maso omáčka
Suroviny:
kýta vepřová,
česnek,
cibule,
omáčka sojová,
kečup sladký,
olej,
cukr,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
solamyl
Komentáře (9)
Skvělé pro začatečníky jako jsem já a chuť vynikající.