Kuřecí maso s červenou řepou

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 1 hod 4 porce Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

3 středně velké červené řepy
600 g kuřecích prsíček
1 cibule
3 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce mleté papriky
3 snítky tymiánu nebo majoránky
pepř
sůl
olej
vývar alebo voda
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cviklu uvaríme, ošúpeme a nakrájame na malé kocky.

  2. Na oleji krátko orestujeme narezanú cibuľu, pridáme na rezance narezané mäso a restujeme.

  3. Pridáme pretlak, papriku, tymián, čierne korenie, soľ a premiešame. Zalejeme vývarom alebo vodou a dusíme, kým mäso nie je mäkké.

  4. Vyberieme vetvičky tymiánu, vložíme nakrájanú cviklu a ešte 5 min spolu povaríme.
    Podávame s chlebom.

Poznámka

Recept je z knihy Recepty zo Života.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 26 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí maso s červenou řepou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kuřecí maso s červenou řepou kuřecí maso na červené řepě vkuřecí maso na červené řepě pecene kure s cervenou repou kuřecí maso na červené řepy kureci maso z červenou řepu zapecene kuřecí maso s červenou řepou kureci maso zapecene s červenou řepou kuřecí maso s řeporou

Zapomněl/a jsem heslo