Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 789 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,36 g |
Tuky | 84,66 g |
Vláknina | 16,56 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 24,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Moje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Nejnovější recepty
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 41 minutami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 1 hodinou
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 3 hodinami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 10 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 12 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 12 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 12 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 12 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 12 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 13 hodinami
Tématické fráze:
veprovy jazyk peceny,
peceny veprovy jazyk,
vepřovy jazyk na grilu,
vepřový jazyk,
vepřový jazyk recept,
veprovy jazyk recepty,
vepřové jazyky,
grilovaný vepřový jazyk,
peceny jazyk,
peceny veprovy jazik,
recept na vepřový jazyk,
grilovaný jazyk,
grilovaný jazyk,
vepřové jazyky recept,
pečené vepřové jazyky,
recept vepřový jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
vepřové jazyky recepty,
jazyk pečený,
jak spařit vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
slanina,
česnek,
sůl,
koření grilovací,
cibule
Komentáře (10)
Naložení je nutnost, min. 12h, lépe 24h. Přeji dobrou chuť.
loupe,po upečení?