Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 789 kJ / 906 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,36 g |
| Tuky | 84,66 g |
| Vláknina | 16,56 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 24,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Moje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 12 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 5 minutami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 32 minutami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 33 minutami
Majonézové rohlíky
Annanas před 34 minutami
Banánové sušenky
Annanas před 35 minutami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 1 hodinou
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra dušená
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
veprovy jazyk peceny,
peceny veprovy jazyk,
vepřovy jazyk na grilu,
vepřový jazyk,
vepřový jazyk recept,
veprovy jazyk recepty,
vepřové jazyky,
grilovaný vepřový jazyk,
peceny jazyk,
peceny veprovy jazik,
recept na vepřový jazyk,
grilovaný jazyk,
grilovaný jazyk,
vepřové jazyky recept,
pečené vepřové jazyky,
recept vepřový jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
vepřové jazyky recepty,
jazyk pečený,
jak spařit vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
slanina,
česnek,
sůl,
koření grilovací,
cibule
Komentáře (10)
Naložení je nutnost, min. 12h, lépe 24h. Přeji dobrou chuť.
loupe,po upečení?