Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 094 kJ / 2 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,79 g |
Tuky | 88,85 g |
Vláknina | 108,53 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 288,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu narežeme na kocky a rozpražíme. Na nej orestujeme narezanú cibuľu a cesnak.
Krok 2: Pridáme narezané fazuľky, pretlak, soľ, korenie a podľa chuti kečup. Dusíme za občasného podliatia horúcou vodou asi 20 minút.
Krok 3: Podávame s chlebom, ryžou, tarhoňou, fazuľky sa hodia aj k cestovinám.
Zveřejněno 11. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostré fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EMR
Moje poznámka
Ostré fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EMR
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 13 minutami
Loštická cibulačka
Sahula před 8 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 8 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 9 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 12 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 13 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 13 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 13 hodinami
Tématické fráze:
ostre fazolky,
ostre fazole recept,
ostré s fazolemi,
recept na ostre fazole,
ostre fazolky recept,
fazolky recept,
ostrá fazolová,
recept na ostrý kečup
Suroviny:
fazole,
česnek,
cibule,
slanina uzená,
protlak rajčatový,
kečup ostrý,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (7)
Anna Kocikova: Ďakujem