Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ostré fazolky

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 094 kJ /
2 652 kcal
Bílkoviny124,79 g
Tuky88,85 g
Vláknina108,53 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,00 g
Sacharidy288,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu narežeme na kocky a rozpražíme. Na nej orestujeme narezanú cibuľu a cesnak. Krok 2: Pridáme narezané fazuľky, pretlak, soľ, korenie a podľa chuti kečup. Dusíme za občasného podliatia horúcou vodou asi 20 minút. Krok 3: Podávame s chlebom, ryžou, tarhoňou, fazuľky sa hodia aj k cestovinám.

Zveřejněno 11. 7. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ostré fazolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5EMR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ostré fazolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5EMR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ostre fazolky, ostre fazole recept, ostré s fazolemi, recept na ostre fazole, ostre fazolky recept, fazolky recept, ostrá fazolová, recept na ostrý kečup

Suroviny:
fazole, česnek, cibule, slanina uzená, protlak rajčatový, kečup ostrý, pepř, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu