Ostré fazolky

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 6 názorů

Suroviny

500 g fazolí (mohou být i mražené)
3-4 stroužky česneku
3 cibule
100 g uzené slaniny
125 g rajčatového protlaku nebo pyré
ostrý kečup podle chuti
pepř
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu narežeme na kocky a rozpražíme. Na nej orestujeme narezanú cibuľu a cesnak.

  2. Pridáme narezané fazuľky, pretlak, soľ, korenie a podľa chuti kečup. Dusíme za občasného podliatia horúcou vodou asi 20 minút.

  3. Podávame s chlebom, ryžou, tarhoňou, fazuľky sa hodia aj k cestovinám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ostré fazolky

Tématické fráze: ostre fazolky ostre fazole recept ostré s fazolemi recept na ostre fazole ostre fazolky recept fazolky recept ostrá fazolová recept na ostrý kečup