Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 420 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,99 g |
Tuky | 47,45 g |
Vláknina | 15,24 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 55,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát s kysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lllg
Moje poznámka
Těstovinový salát s kysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lllg
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 9 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pivovarská bašta
oopicka před 52 minutami
Bratislavská buchta
Wikki před 1 hodinou
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 2 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 5 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 6 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 7 hodinami
Tématické fráze:
těstovinový salát se zakysanou smetanou,
těstoviny s kysanou smetanou,
těstovinový salát zakysaná smetana,
těstovinový salát,
salát s kysanou smetanou,
testovinovy salat zakysana,
testovinovy salat zakysana,
recept s kysanou smetanou,
těstovinový salát ze špagety,
těstoviny s kys.smetanou,
těstovinový salát se zakysanou smetanou recepty,
těstoviny kysaná smetana rajčata,
salát z nalámaných špaget,
salat smetana salam,
solozeni,
testovinovy salát kuřecí zakysana smetana,
letni salát se smetanou,
těstoviny skysanou smetanou,
tncz nova těstovinový salát,
kuřecí salát s kysanou smetanou
Suroviny:
těstoviny,
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
hrášek,
salám měkký,
smetana kysaná,
sůl,
pepř,
ocet
Komentáře (9)
"Vyfackajú" len tých, ktorí nevedia ako ich jesť. A to je veľmi jednoduché.
Pre menej schopných:
V pravej ruke vidlička a v ľavej lyžica. A točiť!
Neskôr to už ide aj bez toho...
Predpokladám, že ten, kto vymyslel špagety nechcel, aby boli dlhé (alebo krátke) ako makaróny. Sú to potraviny (jedlá) typické pre tú ktorú oblasť a myslím si, že nie je zlé ich rešpektovať. Ja v tom nevidím nič nevhodné či nerealizovatelné. Ak vo Francúzsku a Španielsku jedia slimáky, tak im tiež nehovorím, že to predsa nie je jedlé, tak, ako oni nemôžu pochopiť naše Vepřo, knedlo s rozmočeným chlebom, ako oni nazývajú knedlík, ktorý je pre nás tá najchutnejšia príloha.
Recept je ale dobrý.
Já osobně do těstovinových salátů také přidávám nalámané špagety,pokud nemám kolínka,nebo nějaké drobnější těstoviny
Straslipka Martin: Mne sa to páči, lebo je to z radu "rýchlovka"
Prečo lámané špagety?
V Taliansku (a nielen v Taliansku...) by Vás za to veľmi nepochválili.