Balkánská čorba

Straslipka Martin Kuchař: Straslipka…

Polévky 5 názorů

Suroviny

15 dkg uzeniny
2 lžíce oleje
2 cibule
mletá paprika
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce rajčatového protlaku
3 brambory
2 čerstvé papriky
pepř
sůl
nové koření mleté
1 bobkový list
feferonka
česnek
Masox
ocet
petrželka na ozdobu
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z oleje, cibule a mouky uděláme jíšku, přisypeme papriku, zalijeme a vaříme.
    Přidáme pokrájené brambory, papriky na proužky, protlak, bobkový list a sůl a vaříme téměř doměkka.

  2. Ke konci přidáme pokrájenou uzeninu, masox, drcený česnek, pokrájenou feferonku a zbytek koření. Dovaříme, dochutíme octem a zdobíme petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 80 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Balkánská čorba

Tématické fráze: čorba recept čorba polevka corba balkánská polévka balkánská cocka balkánská kuchyně recepty corba polevka balkanske polevky čorba z mletého masa recepty čorba jak se dělá čorba recept čorba vegetariánská čorba scorba polevka balůkánská čočka jak se vaří čorba recept na čorbu polévka balkánská čorba balkánský polevka čorba balkánská čočka recept

Zapomněl/a jsem heslo