Balkánská čorba

Straslipka Martin Kuchař: Straslipka…

Polévky 5 názorů

Suroviny

15 dkg uzeniny
2 lžíce oleje
2 cibule
mletá paprika
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce rajčatového protlaku
3 brambory
2 čerstvé papriky
pepř
sůl
nové koření mleté
1 bobkový list
feferonka
česnek
Masox
ocet
petrželka na ozdobu
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z oleje, cibule a mouky uděláme jíšku, přisypeme papriku, zalijeme a vaříme.
    Přidáme pokrájené brambory, papriky na proužky, protlak, bobkový list a sůl a vaříme téměř doměkka.

  2. Ke konci přidáme pokrájenou uzeninu, masox, drcený česnek, pokrájenou feferonku a zbytek koření. Dovaříme, dochutíme octem a zdobíme petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 80 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Balkánská čorba

Tématické fráze: čorba recept čorba polevka corba balkánská polévka balkánská cocka balkánská kuchyně recepty corba polevka recept čorba balkanske polevky čorba z mletého masa ščorba recepty čorba rybí čorba jak se dělá čorba balkánská čorba polévka vegetariánská čorba čorba recepty balkanska šorba balkánská čočka recept balkánska polévka recept

Zapomněl/a jsem heslo