Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 069 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,25 g |
Tuky | 2,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na kari s ananasem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNok
Moje poznámka
Kuřecí maso na kari s ananasem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNok
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 46 minutami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 21 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 31 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 45 minutami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 hodinami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 2 hodinami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso s porkem,
kuřecí na kari s porkem,
kuřecí maso na kari,
recepty kuřecí maso,
kuřecí maso recepty,
recepty z kuřecího masa,
kuřecí maso s ananasem,
čína z kuřecího masa s ananasem,
čína s porkem,
kuřecí maso s s porkem,
kuřecí maso,
kureci kari anas por,
kuřecí na kari s ananasem,
recept kuřecí maso na kari,
maso na kari,
recept na kuřecí maso,
kuřecí čína s ananasem,
krůtí maso na kari s ananasem,
čína s porkem a ananasem,
maso s porkem
Suroviny:
maso kuřecí,
pórek,
ananas,
olej,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
...no a bodík už letí