Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Hovězí maso na kari s pórkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

12. 4. 2012 14:42

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 960 kJ / 707 kcal
Bílkoviny95,36 g
Tuky19,32 g
Vláknina3,25 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 4,07 g
Sůl9,71 g
Sacharidy20,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

vseumel

12. 4. 2012 19:21

Záleží na stáří a kvalitě masa. Maso zůstane šťavnaté pokud ho necháme cca 3-5 minut na pánvičce. Výhoda je, že hovězí můžeme jíst i v syrovém stavu. Recept se mi líbí. :yes::-p

JanaDorazinova

12. 4. 2012 18:50

No, já mívám taky tu zkušenost-spíš tvrdé. Ale pravda je, že je to o kvalitě masa a jak tak poslouchám média, my tady máme maso nekvalitní, narozdíl od Německa. :-(( Já bych to maso možná marinovala přes noc, pak snad by těch 20 min. stačilo;-)

maris

12. 4. 2012 17:24

1974andrea: Andreo, já mám, bohužel, stejnou zkušenost jako Ty.

1974andrea

12. 4. 2012 17:13

Tak to je jenom dobře, já jsem byla tenkrát zklamaná a od té doby dělám jenom ze svíčkové. Asi záleží na kvalitě masa a já měla třeba nějaký starší kousek;-)

pbarva

12. 4. 2012 16:54

Musím oponovat, měl jsem zadní kýtu a bylo to opravdu měkké.

1974andrea

12. 4. 2012 16:44

Já si teda myslím, že po 20 minutách bude to maso stále tvrdé. Už jsem zkoušela kdysi dávno ze zadního takhle minutkovou čínu a bylo to fakt tvrdé. Na to se hodí svíčková nebo jiné kvalitní hovězí maso.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí nudličky na kari hovezi s porkem hovězí nudličky s porkem hovezi maso na kari hovězí maso recepty maso na kari recepty z hovězího masa maso s pórkem recepty hovězí maso na kari recepty z hovězího hovězí maso recept hovězí maso s rýží hovezi na porku hovězí maso na na kari hovezi na kari s ryzi hověží čína na kari hovězí maso mlete maso s porkem marinování hovězího doba marinování hoveziho masa

Suroviny: hovězí zadní, pórek, víno bílé, bujón, olej, cukr, koření kari, omáčka sojová

TopRecepty.cz

Hovězí maso na kari s pórkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mGJn