Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 178 kJ / 43 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,63 g |
Tuky | 1,62 g |
Vláknina | 1,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,87 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mäsa narežeme filetky (menšie rezne), zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme. Na oleji z oboch strán opečieme. Mäso vyberieme, do výpeku dáme lekvár, zalejeme vývarom a rozvaríme lekvár.
Krok 2: Vložíme späť mäso a dusíme 40 minút. Potom pridáme brusnicový kompót a dusíme ešte 15 minút. Podávame so zemiakmi alebo ryžou.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nr1P
Moje poznámka
Srnčí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nr1P
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 47 minutami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 47 minutami
Jahodový mixík
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč s posypkou
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 3 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 46 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
wimra před 1 hodinou
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 3 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 4 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 9 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 15 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 15 hodinami
Tématické fráze:
srnčí maso recepty,
srnčí svíčková,
svíčková ze srnky,
svíčková ze srnce,
srnčí stehno,
svicková ze srnciho,
srnčí maso svíčková,
recepty srnčí maso,
srnčí stehno recept,
srnci svickova recept,
srnčí recepty,
srnci stehna,
svíčková na srnku,
svíčková ze srnčího masa,
srnčí stehno recepty,
srnčí,
filé recepty,
kucharka srnci svickova,
srnčí stehna recepty,
brusnicový dia kompót
Suroviny:
sůl,
pepř mletý,
olej,
vývar masový,
povidla rybízová,
kompot brusinkový
Komentáře (2)