Srnčí filé

tejaja Kuchařka: tejaja

Jiné maso 2 názory

Suroviny

500 g srnčího stehna
sůl
mletý černý pepř
olej
2 dcl masového vývaru
1 lžíce rybízových povidel
2 lžíce brusinkového kompotu
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Z mäsa narežeme filetky (menšie rezne), zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme. Na oleji z oboch strán opečieme. Mäso vyberieme, do výpeku dáme lekvár, zalejeme vývarom a rozvaríme lekvár.

  2. Vložíme späť mäso a dusíme 40 minút. Potom pridáme brusnicový kompót a dusíme ešte 15 minút. Podávame so zemiakmi alebo ryžou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Srnčí filé

  • samouk samouk(neregistrovaný)

    Tejaja - máte tady spoustu špičkových receptů, ale tentokrát je to celkem úlet.Škoda srnčí kýty.

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Jednou bych to chtěla vyzkoušet, až narazím na nějakého jelena:-)):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: srnčí maso recepty srnčí svíčková svíčková ze srnky svíčková ze srnce srnčí stehno svicková ze srnciho srnčí maso svíčková recepty srnčí maso srnci svickova recept srnčí recepty svíčková na srnku srnčí stehno recept svíčková ze srnčího masa srnčí filé recepty kucharka srnci svickova srnčí stehna recepty brusnicový dia kompót recepty ze srnčího masa srnci stehna

Zapomněl/a jsem heslo