Srnčí filé

tejaja Kuchařka: tejaja

Jiné maso 2 názory

Suroviny

500 g srnčího stehna
sůl
mletý černý pepř
olej
2 dcl masového vývaru
1 lžíce rybízových povidel
2 lžíce brusinkového kompotu
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Z mäsa narežeme filetky (menšie rezne), zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme. Na oleji z oboch strán opečieme. Mäso vyberieme, do výpeku dáme lekvár, zalejeme vývarom a rozvaríme lekvár.

  2. Vložíme späť mäso a dusíme 40 minút. Potom pridáme brusnicový kompót a dusíme ešte 15 minút. Podávame so zemiakmi alebo ryžou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Srnčí filé

  • samouk samouk(neregistrovaný)

    Tejaja - máte tady spoustu špičkových receptů, ale tentokrát je to celkem úlet.Škoda srnčí kýty.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Jednou bych to chtěla vyzkoušet, až narazím na nějakého jelena:-)):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: srnčí maso recepty srnčí svíčková svíčková ze srnky svíčková ze srnce srnčí stehno svicková ze srnciho srnčí maso svíčková recepty srnčí maso srnčí stehno recept srnci svickova recept srnčí recepty srnci stehna svíčková na srnku svíčková ze srnčího masa srnčí stehno recepty srnčí filé recepty kucharka srnci svickova srnčí stehna recepty brusnicový dia kompót

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít