Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,85 g |
Tuky | 29,28 g |
Vláknina | 8,87 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 48,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka a hrušky umyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kostičky, švestky umyjeme vypeckujeme a přepůlíme.
Krok 2: Vložíme do litru vody, jen malinko osolíme, přidáme badyán, skořici a vaříme. Po rozvaření ovoce přidáme cukr, zamícháme zakysanou smetanu smíchanou se škrobem a chvilku povaříme.
Zveřejněno 10. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocná polévka Rambulice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zAq
Moje poznámka
Ovocná polévka Rambulice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zAq
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 3 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 11 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 23 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
polévka odvárka,
ovocna polevka,
polévka ramboulice,
polévka vodvárka,
rambulice-recept,
rambolice,
recept na ovocnou odvarku,
ovocná polevka omáčka odvárka,
ovocn? pol?vka
Suroviny:
ovoce,
skořice,
badyán,
cukr krupice,
škrob bramborový,
smetana zakysaná,
sůl
Komentáře (4)