Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,85 g |
Tuky | 29,28 g |
Vláknina | 8,87 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 48,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka a hrušky umyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kostičky, švestky umyjeme vypeckujeme a přepůlíme.
Krok 2: Vložíme do litru vody, jen malinko osolíme, přidáme badyán, skořici a vaříme. Po rozvaření ovoce přidáme cukr, zamícháme zakysanou smetanu smíchanou se škrobem a chvilku povaříme.
Zveřejněno 10. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocná polévka Rambulice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zAq
Moje poznámka
Ovocná polévka Rambulice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zAq
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa /patizon s uzeným masem a bramborami z jednoho pekáčku
poirotka před 12 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
poirotka před 12 minutami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
knihomolka před 24 minutami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 27 minutami
Kuřecí špízy
Vevik před 1 hodinou
Mandlová bábovka s vaječným koňakem
NellaGW před 2 hodinami
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 13 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 14 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 14 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 15 hodinami
Tématické fráze:
polévka odvárka,
ovocna polevka,
polévka ramboulice,
polévka vodvárka,
rambulice-recept,
rambolice,
recept na ovocnou odvarku,
ovocná polevka omáčka odvárka,
ovocn? pol?vka
Suroviny:
ovoce,
skořice,
badyán,
cukr krupice,
škrob bramborový,
smetana zakysaná,
sůl
Komentáře (5)