Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 536 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,93 g |
Tuky | 136,97 g |
Vláknina | 33,30 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 332,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Moje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 7 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 2 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 3 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 4 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 6 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 8 hodinami
Tématické fráze:
tarte tatin,
obrácený koláč tarte tatin,
obrácený koláč,
obrácený pomerančový koláč,
testo na tarte tatin,
obrácený cheesecake,
tartetatin,
těsto na obrácený koláč,
otoceni jablkovy kolac,
tarte tatin obrácený koláč,
obrácený koláč s jablky z listkoveho testa,
obrácený koláč z lístkového těsta,
tarte tatin recept,
tarte tatin recept videorecept,
tartin tatin,
tatin tarte,
obrácený koláč švestkový tarte tatin,
obrácený švestkový koláč tarte tatin,
pomerancove tarte,
obraceny pomerancovy kolac s karamelem
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
žloutek,
voda,
jablko,
máslo,
cukr
Komentáře (6)
Jj, u nás dáváme také víc jablek (viz foto)
Recept je tu dva roky a zatím nikoho neoslovil?
A přitom je to ze 6 rcp co jsou na TOP na Tarte Tatin ten nejepšejší!
Já si vystačím s jednou nádobou. Napřed v ní udělám karamel, pak do ní vyskládám jablka, zadekluju Pâte brisée a upeču.