Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 312 kJ / 2 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,45 g |
Tuky | 87,72 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 7,45 g |
Sůl | 17,75 g |
Sacharidy | 262,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do máslem vymazaného hlubšího pekáčku nebo zapékací misky, následně do trouby předehřáté na 230°C a pečeme dozlatova (cca 30 minut).
Zveřejněno 11. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Moje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 19 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 7 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 9 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 10 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 11 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 11 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 11 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 12 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 15 hodinami
Tématické fráze:
bílá klobása,
bílá klobása recept,
aby jitrnice nepraskla,
zapečená bílá klobása,
těstoviny s nivou,
jak upect jitrnici aby nepraskla,
bílá klobása recepty,
jitrnice aby nepraskla,
pecena jitrnice,
jitrnice nepraskla,
jak upéct jitrnice aby nepraskly,
vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
jak péct jelito,
zapečená vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
klobása,
aby jelita nepraskla,
jak pect jelita,
bílé klobásy
Suroviny:
těstoviny,
klobása,
sýr niva,
petrželka hladkolistá,
mléko,
česnek,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (16)
Jo a PŠŠT... Náš mladej vegetarián se neptal, co to jí a sprdnul s rajčatovým salátem slušně velký kousek...