Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 312 kJ / 2 465 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,45 g |
| Tuky | 87,72 g |
| Vláknina | 13,55 g |
| Cholesterol | 525 mg |
| Sodík | 7,45 g |
| Sůl | 17,75 g |
| Sacharidy | 262,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do máslem vymazaného hlubšího pekáčku nebo zapékací misky, následně do trouby předehřáté na 230°C a pečeme dozlatova (cca 30 minut).
Zveřejněno 11. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Moje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 2 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 3 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 50 minutami
Těsto na pizzu
[email protected] před 1 hodinou
Tvarohová pizza
veronika_straka před 2 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 2 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 3 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 3 hodinami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 3 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 3 hodinami
Tématické fráze:
bílá klobása,
bílá klobása recept,
aby jitrnice nepraskla,
zapečená bílá klobása,
těstoviny s nivou,
jak upect jitrnici aby nepraskla,
bílá klobása recepty,
jitrnice aby nepraskla,
pecena jitrnice,
jitrnice nepraskla,
jak upéct jitrnice aby nepraskly,
vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
jak péct jelito,
zapečená vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
klobása,
aby jelita nepraskla,
jak pect jelita,
bílé klobásy
Suroviny:
těstoviny,
klobása,
sýr niva,
petrželka hladkolistá,
mléko,
česnek,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (16)
Jo a PŠŠT... Náš mladej vegetarián se neptal, co to jí a sprdnul s rajčatovým salátem slušně velký kousek...