Postup přípravy
Krok 1: Upéct korpus, třikrát prokrojit, promazat krémem (vyšlehané máslo s nutelou), marmeládou, proložit banány, pokrýt potahovací hmotou a dozdobit.
Zveřejněno 13. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Violetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll3X
Moje poznámka
Dort Violetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll3X
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Zapečené plátky patizonu
Přidáno 17. 8. 2025 15:15:19
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno 17. 8. 2025 15:06:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 3 minutami
Domácí kečup
MarketaBod před 13 minutami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 39 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 2 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 2 hodinami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 2 hodinami
Tématické fráze:
jedlý papír na dort violetta,
violetta jedlý papír,
jedlý papír violetta,
jedlý papír violeta,
dort s violettou,
jedlý papír na dort violeta,
dort violleta,
violleta,
dorty s violettou,
jedlé papíry na dorty violeta,
jedlí papír violetta,
jedlý papír na dort - violetta,
vijoletta dorti,
jedlý papír violleta,
jedlé papíry na dorty violetta,
jedlí papír violleta,
dorty violleta,
papír na dort violetta,
jedlej papír violleta,
jedlý papír s violettou
Suroviny:
red velvet,
nutella,
máslo,
marmeláda ostružinová,
banán,
hmota potahovací,
papír jedlý
Komentáře (16)
Osobní skušenost.