Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 833 kJ / 1 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,18 g |
| Tuky | 38,44 g |
| Vláknina | 26,96 g |
| Cholesterol | 301 mg |
| Sodík | 306 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 52,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky na hrášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL5N
Moje poznámka
Kuřecí kousky na hrášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL5N
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 17 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 5 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 6 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 7 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 7 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 8 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
kureci na hrasku,
kuřeci maso na hrašku,
maso na hrášku,
kuřecí s hráškem,
kuřecí prsa na hrášku,
kuřecí maso s hráškem,
kuřecí hrášek,
kuře na hrášku,
kuřecí kousky na hrasku,
kureci maso hrasek,
kuře s hráškem,
kuřecí prsíčka na hrášku,
kuřecí maso na na hrášku,
kuřecí na na hrášku,
kureci na mraženého hrášku,
recepty z hrášku,
kureci prsa s hraskem,
kuřecí kousky recept,
kuřecí kousky,
kuřecí na hrášku
Suroviny:
prsa kuřecí,
hrášek mražený,
cibule,
koření kari,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
vývar drůbeží
Komentáře (17)
Ale dík za tip, tohle mi nějak uniklo...