Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 0,38 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pečených krůtích krků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ95
Moje poznámka
Polévka z pečených krůtích krků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ95
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 6 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 9 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 18 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 18 minutami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 1 hodinou
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 3 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 4 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 10 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
kruti krk,
krůtí krk recepty,
polévka z krůtího krku,
krůtí polévka,
polévka z krků,
krůti krk recept,
krůtí polévka recept,
pečený krutí krk,
krútí krk polévka,
krůtí vývar,
vývar z krůtího krku,
krútí,
krůtí krk-recepty,
polevka z pecenych kosti,
recept na krůtí krk,
kruti polivka,
krůtí vývar recept,
pečená polévka,
vařený krůtí krk,
krůtí krk pečený
Suroviny:
krky krůtí,
vývar zeleninový,
kedlubna,
mrkev,
tuk,
nudle vlasové,
bobkový list,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
Až budu dělat příště, tak to zkusím před tím opéct a dám vědět.
Výbušná - do zeleninového vývaru.