Máslový krém na cukroví
Hledáte inspiraci na výborný máslový krém? Máme pro vás jednoduchý návod na krém, který se skvěle hodí na slepování a plnění nejrůznějšího cukroví, dobře drží a je trvanlivý. Snadno se s ním pracuje a každé cukroví chuťově pozvedne.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 454 kJ / 2 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,79 g |
Tuky | 227,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 303 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 204,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Moje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 4 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 8 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 29 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 30 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 45 minutami
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 2 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 2 hodinami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 3 hodinami
Tématické fráze:
maslovy krém do cukrovi,
máslový krém do vánočního cukroví,
jednoduchý krém do cukroví,
maslovy krem na cukrovi,
máslová nádivka do cukroví,
krem do cukrovi,
jednoduchý máslový krém,
krém do cukroví bez vajec,
krémy do cukroví bez vajec,
máslové cukroví,
krém do vánočního pečiva,
kremy do cukrovi,
recepty na krémy do cukroví,
krém do cukroví bez vejce,
krem ktery se nekazi,
kremy na cukrovi,
maslovy krem nad parou,
maslovy krem nad parou,
krem na cukrovi,
krem do cukrovi aby se nekazil
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (8)
Asi by v rcp mohlo být doplněno, že obě složky by před společným šleháním měly být vytemperovány na stejnou teplotu (pro snížení rizika srazení krému)
...a také, že nastavovací vložka se přidává po částech do vymíchaného másla...