Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,30 g |
| Tuky | 1,05 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
Moje poznámka
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 10 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 10 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 11 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 11 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 13 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 15 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 17 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 17 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 17 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 17 hodinami
Tématické fráze:
žralok recept,
žralok recepty,
recepty žralok,
recept žralok,
zmrazený žralok recepty,
ryba v parním hrnci,
žralok modrý recept,
žralok modrý recepty,
ryby v parním hrnci,
mořský žralok recept,
recepty steak,
recepty-žralok,
recepty ryby žralok,
žralok úprava,
varime s parnim hrncem,
parní hrnec recepty,
file ze žraloka,
recepty na zralok,
žraločí steak,
žraločí steik
Suroviny:
brambory,
steak žraločí,
fazolky zelené,
cibulka,
pepř,
sůl,
kmín celý,
koření provensálské,
olej olivový
Komentáře (7)